Bajnok a Rongyász!

A bajnok csapat tagjai: 

Andróczki Tamás, Balogh, László, Berta Csaba, Csamangó Dániel, Ferencz György, Horváth Tamás, Nagy György, Orbán Zsolt, Rigler László, Rudics Dávid, Selymes Csaba, Simits Gábor, Simits István, Szilvási András, Szűcs József

Gratulálunk.

30-01-2016 09:00 Rongyász 2 : 0 Madosz

Szűcs József (Rongyász): Nagyon boldog vagyok mert ma elég tartalékosan tudtunk kiállni és így is megtudtuk nyerni a meccset. A sok sérültünk, hiányzónk ellenére is jól kezdtük a mérkőzést. Korán vezetést tudtunk szerezni. Próbáltuk tartani az előnyünket és szerencsére ezt a végére még növelni is tudtuk. Hozzáállásban ötösre vizsgáztunk és ennek köszönhető ez a mai győzelem. Nehéz szezonon vagyunk túl, de megérte a sok munka. A mi csapatunk egy remek baráti társaság mindannyian Kelebiaiak vagyunk vagy valamilyen szinten köthetőek vagyunk Kelebiához. Szórakozni is együtt szoktunk járni, de azt hiszem, hogy ez a mai buli egy hatalmas fiesztába fog torkolni.

Nagy Kálmán (Madosz): Mérhetetlenül szomorú vagyok. Nagy csalódás volt ez a mai mérkőzés. Nem erre készültünk. Tudtuk, az ellenfelünk egy jó csapat, nyerni szerettünk volna, nem sikerült. Mentálisan fáradtak voltunk és a legjobbjaink edző meccset játszanak vidéken, nem tudtak ma itt lenni. Sajnálom, hogy a végén egy vereséggel búcsúzunk, de összességében a torna egészét nézve a második helyet reális eredménynek tartom.

 

Kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, ha hozzá kívánsz szólni ehhez a cikkhez.