Véget ért a Connextion Kupa

A B LIGA döntőjével kezdődött az utolsó forduló. Aki kicsit később érkezett, le is maradt az első gólról, mellyel meglepetésre a tartalékosan felálló Rongyász szerzett vezetést. Hiába próbálta átvenni az irányítást a Madosz, ezen a délelőttön semmi sem sikerült nekik, sőt a Rongyász újabb góllal biztosította be győzelmét, ezzel a bajnoki címet.

A folytatásban gólgazdag és fordulatos 5:5-ös végeredményt hozott a Kertvárosi Grund-Just for Fun összecsapás, majd a Humánusokk-Bibó 0:5 a Bibó jobb helyezését jelentette.

Az A LIGA éllovasai számára egyszerű volt a feladat, amennyiben nem hibáznak, az addig elért helyezésük lesz a végeredmény is. A Rose, a Lindau Logistic és a Cel FC is győzelemmel zárta a sorozatot, így nem született meglepetés.

A végeredmény megtekinthető a TABELLA menüpont alatt!

A jubileumi, 20. alkalommal megrendezett Téli Teremlabdarúgó Torna főszponzorai, a Connextion KFT, valamint a Fürgenyuszi által felajánlott díjakat a következő játékosok kapták:

B LIGA

Legjobb kapus: Szilvási András (Rongyász)

Legjobb mezőnyjátékos: Müller Norbert (TázláRia)

Gólkirály: Blerim Martinaj (Valkom Pékség)

Legszebb gól szerzője: Kothencz Levente (MADOSZ)

A LIGA

Torna kapusa: Katona Miklós (CEL FC)

A torna játékosa: Ábrahám László (Rose)

Gólkirály: Oláh Máté (CEL FC)

Legszebb gól szerzője: Sorin Amariutei (Rose)

Közönségdíjas a hajrahalas.hu-n közzétett szavazás alapján Kovács Máté (Sóstó).

Rendhagyó módon vigaszdíjat kapott Oravecz Tamás (Connextion), aki súlyos sérülést szenvedett az utolsó fordulóban. Gyors felépülést kívánunk neki!

Az A LIGA győztes Rose a Connextion Kupa Vándorserlegén túl komplett mez-szereléssel gazdagodott a Fürgenyuszi jóvoltából.

 Az eredményhirdetés felemelő pillanatai képekben>>

Hozzászólások (1)
12016. február 01. hétfő, 17:00
gábor
Dij átadásokkal egyetértek,tehát megérdemelten kapták a dijakat,de viszont maga torna sajnos alacsony szinvonal volt,ami meg lehetett érezni,hogy hiányzott a JÓBARÁTOK csapata,hiszen ő ellenük mindenki jobban küzdöttek meg ugye a végelszámolásnál is izgalmas lett volna.Reméljük és valószinű jövöre biztos valamilyen formában indulni fognak vagy esetleg más csapatokban fognak játszani,a másik pedig,ha TOLYA BOLTJA csapata B.ligában sorolják,akkor végképp gyenge lesz az A liga szinvonala,tehát itt valamit változtatni kell a szabályokon,kiiráson is.
Kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, ha hozzá kívánsz szólni ehhez a cikkhez.